Skip to main content

 

Човекот отсекогаш тежнеел нештата да ги усоврши,направи поубави, покорисни…по негов вкус. Така е и со автомобилите , овде ви ја претставуваме еволуција на некои модели на автомобилиCars-models-then-now-pics8 Cars-models-then-now-pics13 Cars-models-then-now-pics15 Cars-models-then-now-pics10 Cars-models-then-now-pics2 Cars-models-then-now-pics6 Cars-models-then-now-pics9 Cars-models-then-now-pics4 Cars-models-then-now-pics7 Cars-models-then-now-pics12 Cars-models-then-now-pics1 Cars-models-then-now-pics5 Cars-models-then-now-pics11 Cars-models-then-now-pics16

 

Нормално доколку некои работи се совршени, не им е потребно сето тоа 🙂

 

lada

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...