Anka Zhuravleva – дисторзија и надреалност

Добредојдовте во светот на надреалното, во светот на Дисторзирана Гравитација, фотографски проект на Анка Журавлева!

Дали Анка се инспирирала од желбата за слобода или пак од можноста за нулта гравитација не знаеме, знаеме само дека женското тело изгледа фантастично и од оваа перспектива.

az12
az11
az9
az8
az6
az3
az7
az5
az4
az2
az1

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...