Албуми, YU албуми!

Корици на музички албуми, снимени во некогашната Југославија.
Музичкиот вкус не го коментираме, ама, видете ги кориците!
Ова, не може а, да остане без наш коментар!

 

Дечко-заводник во патики и бела чорапа! Уауза!
0

 

Госпожата е за рамни даноци и ќе употреби клик-клак ако треба!
1

 

Мхм, во Југославија не се депилираа! И сите вака се сликаа!  НООООТ!
2

 

Еееее, тогаш беше дозволено пушење на јавни места! Ама само со лептир-машна.
3

 

Има нешто нејасно? За лисицата прашувам!
4

 

Фотошоп во харем? Така, малку само. Другото е ептен оригинал
5

 

Сега, дупе или булдожер?!?!
6

 

Ова има тажен наслов, ама Мирослав се окезил пута три!
7

 

Еве од кого копирал Џастин Бибер, замав со рака во коса!
8

 

Мишо бре, од плажа на корица, вака ли се иде?
9

 

Дигитална и ненаоружана армија!
10

 

Дејвид Боуви? Лејди Гага? Но, д уан енд онли Оливер Мандиќ!
11

 

Како да му помогнеме да ја најде (ако ја изгуби) ако не и ја знаеме фацата?!
12

 

Душко Бекенбарда Локин чезнее!
13

 

Мачка на дрво! И што е тука чудно? Дека е дива мачка на бреза можеби!
15

 

Овој му ја украл капата на Шерлок Холмс. И мантилот!
16

 

Моден стил на кого крајот не можеме да му го најдеме. Разлетан е многу! Стилот!
17

 

Ауууу, Конан со цвикери!
18

 

Песните? Насловите на песните? Врв!!!
19

 

Снеки изгледа многу сака италијански фудбал. Без копачки на статива!
20

 

Слабинац да ти бил Дедо Мраз! Мислевме, тајна е…
21

 

Шабане, Шабане, те поздрави чичко заболекар! Судбина!
23

 

Е ова е шлагот на тортата! На ова и ние останавме без коментар! Еве уште се чудиме…
24

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...