Skip to main content

Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa местото кое ќе ви го одземе здивот. Распослано во залив со бел песок, на вулкански карпи, покрај тиркизно сина вода. Бунгаловите се во традиционален стил но, со екстремен луксуз. Место за вистински одмор и релаксација и за очи и за душа. За новчаникот не сме баш сигурни! 🙂

За да не го опишуваме местото со милион зборови-китенки, ќе оставиме фотографиите да ви раскажат:

Area Overview with Mount Otemanu as a backdrop
Hotel exterior view from the Hillside
2-Story Presidential Villas
Deluxe Overwater Villas - Exterior View
Romantic Breakfast or Lunch Cabana on the Beach
Presidential Overwater Villa
Presidential 1st Floor
Garden Villa
Deluxe Overwater Villa
Hillside's Lagoon View
Special Event by the black rocks beach
Hotel Beach
Sunset view on the property

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...