Ај, честито Apple џиџо*!

*Џиџо- Ново,на народски, детски јазик

Дојде 18-ти. И пројде. Новиот iOS7  е достапен за корисниците. Не се ни сомневаме дека веќе направивте update, ама воопшто! 😉

И додека се чека на новите, долго очекувани модели на iPhone 5C и iPhone 5S , коментарите за новиот дизајн, формата и функционалноста се множат. Некои го сакаат, некои го мразат (да, го мразат!). Како и да е, ќе се зборува за тоа. Многу редови по колумните и блоговите ќе бидат испишани на оваа тема.

Ние? Ние решивме да се зезаме малку. Така, во чест на новостите од Apple, собравме неколку пародии на оваа тема:

an1
an2
an3
an4
an5
an6
an7
an8
an9
an10
an11
an12
an13

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...