Skip to main content

Немаме срце да им се налутиме 🙂

64

Мамо, зошто не ти се допаѓаат моите мустаќи?

66

Хехе, а мислевте дека нема крај а?

10

Овој е од оние фломастери што не се бришат, на, на, на!

PUBLISHED by Catsmob.com

Нели се договоривме, Снешко да правиме? Еве јас почнав!

2-14

Тато рече дека новиот лаптоп му крцкал!. Јас еве да проверам што е тоа

2-10

Сакате да ми кажете дека нешто сум згрешил?

2-6

Уф, се изморив. Ама, мама ќе биде радосна кога ќе види дека има нова боја на троседот!

2-2

Кога ќе поласнам ќе бидам деколатор! Или како се викаше тоа?

13

Вака се чисти аквариум…башка, многу убаво мириса!

2

Да ја затворам вратата, да не избега снегот!

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...