Е ова сигурно не сте го знаеле

Е ова сигурно не сте го знаеле!!

Имате милениче желка? Доаѓа зима! Вашето милениче треба да потоне во зимски сон.Како и каде ако не сте знаеле…еве видетеz01 z02 z03И да! Напишете на кутија!! За секој случај

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...