20 неверојатни места на планетата

 
Планина РОРАИМА, Венецуела
 
 
 
ТОСКАНА, Италија
 
 
 
Дождовна шума ХОХ, Олимписки Национален Парк, Вашингтон, САД
 
 
 
Островот ЛЕЈДИ МАСГРЕЈВ, Големиот корален гребен, Австралија
 
 
 
Кањон ВАИМЕА, Хаваи
 
 
 
Светлечка Пештера, ВАИТАМО, Нов Зеланд
 
 
 
БАОБАБ дрвја , Мадагаскар
 
 
 
Карпа ЛАВ, Шри Ланка
 
 
 
Премин ДРЕЈК, Полуостров Палмер, Антарктик

 

 

Ледена пештера, ВАТНАЈОКУЛ, Југоисточен Исланд

 

Дрвја КАМИЛСКИ ТРН, Намибија

 

Пештера ХАНГ СОН ДООНГ, Виетнам

 

Тунел на СВЕТЛИНАТА, Аризона, САД

 

 

Големиот Извор ПРИЗМА, Национален Парк Јелоустоун, САД

 

Кањон ЗИОН, Јута, САД

 
 
Дрвја ЗМЕЈСКА КРВ, Сокотра, Јемен
 
 
 
Водопад КАЈЕТЕУР, Гвајана
 
 
 
Големиот КАЊОН, Колорадо, САД
 
 
 
Камениот БРАН, Аризона, САД

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...