Skip to main content

Кратките фризури во светла нијанса се најновиот тренд за оваа сезона. Делуваат тренди и се многу лесни за одржување.

423676_174053836052478_412164182_n

МОД БОБ

Шеесеттите се одамна пројдени, но тоа не значи дека Мод фризурите се помалку интересни.

Со враќањето на шеесеттие на модната сцена повторно, нашето внимание го насочуваме кон стиловит и фризури кои не само го одсликуваат тоа време, туку и го величат.

47097_174044686053393_46989882_n

 

Природно пуштена коса е одлична идеја за потоплите денови кои следат.

Ако уште ја направите намерно растресена и текстурирана, ќе имате совршен природен стајлинг.

Не треба да се грижите ниту при врнежливо и ветровите време – се е дел од изгледот.

548701_174047136053148_1832381419_n

 

Tommy-Boy опавче

229451_174048316053030_1768635704_n

 

РЕТРО БОБ

150318_174048342719694_1799859318_n

 

Equestrian опавче

561623_174048459386349_585965123_n

ИНДИ БУНТОВНИЧКА

Разликата помеѓу оваа бунтовничка фризура со шишки од други слични фризури не се должи на стилот туку на ставот со кој ја носите.

Постојат неколку начини на кои може да се носи оваа фризура во 2013 а, Инди бунтовничката е секако најсмела и највпечатлива

227898_174049926052869_997436636_n

 

НИСКО ПЛЕТЕНА ПУНЏИЧКА

230407_174050586052803_1135942230_n

 

ДВОЈНО ПРЕПЛЕТЕНА ПУНЏА

422711_174050956052766_651822717_n

 

ПОНИ ОД ШЕЕСЕТТИТЕ

480687_174051826052679_335121297_n

 

ГУЧИ ПОЛУ ПОДИГНАТА

310662_174051979385997_473943717_n

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...