Упс! Падна Твитер.

Oups! Something is technically wrong. Twitter is over capacity

Ноќна мора на голем број закоравени твитерџии е кога ќе ги видат овие написи, заедно со синиот кит. На оваа тема се направени голем број на илустрации, еве некои од нив.

30 29 28 26 25 22 21 20 19 18 17 13 08 05 04 03 02

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...