Skip to main content

Сите нијанси на зелена. Минималистички пристап. Боемска рапсодија. Дизајнерите ги дефинираа трендовите во модните додатоци за сезона Пролет 2013. Унихроматската гардероба лесно ќе ја освежите со овие елегантни и впечатливи детали. Време е за шопинг!

Во прилог ви пренесуваме мал дел од она што ќе се носи оваа пролет.

САНДАЛИ, ROGER VIVIER

САНДАЛИ, ROGER VIVIER

ВЕЧЕРНА ПЛИК-ЧАНТИЧКА, PROENZA-SCHOULER

ВЕЧЕРНА ПЛИК-ЧАНТИЧКА, PROENZA-SCHOULER

ГЕРДАН, DIOR

ГЕРДАН, DIOR

ТОРБИЧКА СО КОПЧА, GUCCI

ТОРБИЧКА СО КОПЧА, GUCCI

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...