Skip to main content

Во пресрет на 20то светското првенство во фудбал кое ќе се одржи во Бразил од 12 јуни до 13 јули оваа година , да се потсетиме како изгледаа навивачките на претходното првенство во 2010та

3 4 5 6 9 11 12 13 15 21 22 27 30 32 33

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...