Гаџетчиња за дечиња

Деновите на зелените прасенца им се одбројани. Ги оддува овој Angry birds Лебдечки RC балон. Со командите на далечинскиот управувач може да го летате во сите насоки. Овој балон не може да ви одлета но, препорачливо е да се користи во затворени простории. Цената на оваа играчка во Велика Британија е 49.99£

p5564_column_grid_12 (1)

Се сеќавате ли на старите Pac Man машини што ги игравте како дете? Ако да, тогаш ќе ви се допаднат и овие Pac Man и Дух RC Колички. Се продаваат во комплет со два далечински управувачи во оригинален дизајн. Цената на овие гаџети во САД е 39.99$

 f035_pac_man_ghost_rc_set

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *