Тренд: Килибар во служба на модата

Априлското сонце е најверојатно ”виновникот” за инспирацијата на модните дизајнери. За оваа пролет објектот на желба е килибарот.  Асесоарите кои се актуелни оваа пролет задолжително се во знакот на овој кристал со прекрасна златно-кафена боја. Баш како априлското сонце.

Гердан, Alexander McQueen

Гердан, Alexander McQueen

Белегзија, Prada

Белегзија, Prada

Чизмичка со килибарна потпетица, Stella McCartney

Чизмичка со килибарна потпетица, Stella McCartney

Манжетна, Stella McCartney

Манжетна, Stella McCartney

Чантичка, Valentino Garavani

Чантичка, Valentino Garavani

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...