Апартман од соништата

Овој апартман е направен во стара саат кула во ексклузивниот дел на Бруклин наречен DUMBO. Инаку е на продажба неколку години и чини 23.5 милиони долари. Можете да го изнајмите за скромни 50.000 долари месечно. Се надеваме дека во цената е вклучено и одржувањето на огромниот часовник. Покрај прекрасниот поглед на градот на сите четири страни и луксузниот интериер уште една предност на овој апартман е фактот што секојпат ќе го знаете точното време.

01-clock_tower_penthouse 02-clock_tower_penthouse 03-clock_tower_penthouse 04-clock_tower_penthouse 05-clock_tower_penthouse (1) 06-clock_tower_penthouse 07-clock_tower_penthouse 08-clock_tower_penthouse 09-clock_tower_penthouse 10-clock_tower_penthouse 11-clock_tower_penthouse 12-clock_tower_penthouse 13-clock_tower_penthouse 14-clock_tower_penthouse

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...