Жешко, жешко….

g0

 У јуни 40 степени, ајде бееее!

 

g8

Шо викаш, кој, аааа….ок 🙂 

 

g6

 Трите панди по сокаци, бре! 

 

 

g3

 Банана, соголување!

 

 

g5

 Ние дома многу сакаме да си мрдаме…Ја, па она, она па ја!

g4

 Од жешкото ми е!

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts