Пролетта е во полн сјај! Ако по нешто може да се суди тоа е изобилството на млади пролентетни зеленчуци и овошја.

Дајте му малку одмор на вашиот желудник од тешката зимска храна и обновете ја исхраната со свежи состојки кои не само што се убави за око, туку се и хранливи и полни со витамини за правилно функционирање на вашиот организам.

Посетете го најблискиот зелен пазар и подгответе си некоја од вкусните салати кои ви ги предлагаме. Изборот е огромен-свежи, топли, класични, егзотични или овошни салати.
За почеток разгледајте што ви подготвивме:

СВЕЖИ САЛАТИ

[metaslider id=19014]

 

ТОПЛИ САЛАТИ

[metaslider id=19032]

 

КЛАСИЧНИ САЛАТИ

[metaslider id=19034]

 

ЕГЗОТИЧНИ САЛАТИ

[metaslider id=19036]

 

ОВОШНИ САЛАТИ

[metaslider id=19044]

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts