Еве неколку идеи за украсување на вашиот дом за Велигден.

Материјалите се лесно достапни, ги има во сечиј дом. Потребна ви е доза на креативност, малку време и… voila! Вашиот дом ќе го добие празничниот велигденски изглед.

01-Ways-Get-Ready-Easter 02-Ways-Get-Ready-Easter 04-Ways-Get-Ready-Easter 05-Ways-Get-Ready-Easter 06-Ways-Get-Ready-Easter 09-Ways-Get-Ready-Easter 11-Ways-Get-Ready-Easter 13-Ways-Get-Ready-Easter 14-Ways-Get-Ready-Easter 17-Ways-Get-Ready-Easter 18-Ways-Get-Ready-Easter 19-Ways-Get-Ready-Easter 20-Ways-Get-Ready-Easter 21-Ways-Get-Ready-Easter 23-Ways-Get-Ready-Easter 29-Ways-Get-Ready-Easter 30-Ways-Get-Ready-Easter 31-Ways-Get-Ready-Easter

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts