Дали сте во потрага по најромантичното место на кое сакате да ја однесете саканата личност? Takinocho Shibazakura Park во Јапонија е една од најверојатните дестинации.

Здивот ќе ви го одземат непрегледните ливади со флокс кои како розов тепих се распослани по околните ридови. Од време, на време, погледот ќе ви застане на некоја од прекрасните јапонски цреши кои својот полн сјај го имаат во мај и јуни и кои како весели облачиња се надвиснуваат над нежните цветови на флоксот.

Ова е најневеројатниот парк на светот, парк кој плени со својата убавина, раскош и огромното количество на сите нијанси на розовата боја.

 

 

t1

t2

t3

t4

t5

t6

t7

t8

t9

t11

t14

t15

t17

t78

t88

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts