18.03.2013

Оптички илузии

Пред вас се неколку слики, кои доколку ги загледате подолго ќе почнат привидно да се движат! Не…

Детски маски

Детски маски Се ближи Први Април, денот на шегата . Ви претставуваме николку детски маски, кои може…