хуманост

Movember: Месецот на мустаќите

1.Ноември. Време е. Илјадници мажи ќе се избричат и потоа цел месец т.е. во следните 30 дена…

За сите наши ИСКРИ

ЗА ИСКРА… Искра Донева е една од нас, блогер, поет, книжевник и вљубеник во пишаниот збор. Посакува…