фотографија

Оскари 2015

Едно поинакво видување на овогодинешните оскари

Планета Земја: Најљубезната домаќинка

Нашата планета.Зелена. Сина. Прекрасна. Најубавото место за живеење во целата галаксија. Погледнете ги фотографиите од оваа убавица….

Среќно селфи

Овие двајца правеа селфи!!! И имаа среќа                

Жешките навивачки

Во пресрет на 20то светското првенство во фудбал кое ќе се одржи во Бразил од 12 јуни до…

Албумот на Јао Минг

Фотки од Јао Минг, еден од највисоките играчи во НБА

365те денови на Јане Наумоски

Jане Наумоски a.k.a @mufix наш пријател од мрежите .  -Опиши се Љубител на креативна слобода и изразување….

Нашата твитер другарка Фиданска

 Елена Фиданска е битолско чупе. Ја знаеме како фотограф од социјалните мрежи. Но најдобро нејзе би ја…

Истанбул

Истанбул виден низ објективот на холандскиот фотограф Ron Gessel  

Кога ветрот ги мрси и коси крошните

Интересната природна појава и необичната форма на дрвјата, на падините на Слоуп Поинт, Нов Зеланд, се должи…

Дарина во потрошувачкиот свет

Daryna Kossar, дизајнерка и фотографка од Киев, наместо да појадува и да се шминка, својата креативност ја…

Во борба со бесмислените закони

Верувале или не, сеуште постојат бесмислени закони во некои држави во САД. Почудно е тоа што тие…

Michael David Adams: Со фотоапарат под вода!

Не е природно за човекот да живее под вода. Затоа пак уметноста успешно ”плива” во секаква средина,…

Бајката на една мајка

Креативна мајка и заспано бебенце… и ете! Бајките и приказните за мали деца се прекрасно илустрирани благодарение…