слики

Упс! Падна Твитер.

Oups! Something is technically wrong. Twitter is over capacity Ноќна мора на голем број закоравени твитерџии е…

Дневна доза 25.04.2013

За почеток на денот,да ве развеселиме

Дневна доза 24.04.2013

За Ваше утринско расположение тука е дневната доза

Дневна доза 23.04.2013

Денешниот избор на фотографии за Ваше расположение и почеток на денот

Дневна доза 22.04.2013

Дневна доза на смешни фотографии, за полесно да ви почне денот

Дневна доза 19.04.2013

Дневна доза на фотографии за Ваше подобро расположение

Дневна доза 18.04.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение

Дневна доза 17.04.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение

Оптички илузии

Пред вас се неколку слики, кои доколку ги загледате подолго ќе почнат привидно да се движат! Не…

Дневна доза 16.03.2013

Дневна колекција на интересни и смешни слики. Погледнете. Насмевнете се 🙂