селфи

Среќно селфи

Овие двајца правеа селфи!!! И имаа среќа                

Селфи (Selfie) Инфографик

Селфи (Selfie) или Себеслик, Самослик, Автослик, Фото-авто-портрет? За сега, немаме соодветен превод. Но имаме еден одличен инфографик…