планета

Планета Земја: Најљубезната домаќинка

Нашата планета.Зелена. Сина. Прекрасна. Најубавото место за живеење во целата галаксија. Погледнете ги фотографиите од оваа убавица….

Неверојатните нешта во вселената

Сте се запрашале ли што сè се крие во огромното пространство на вселената? И колку тоа е…

Да ја замениме Месечината

Како би изгледала приквечерината доколку ја замениме месечина со некоја планета од нашиот сончев систем?   Јупитер…

Боровинката во Млечниот Пат

Нашата планета. Зелена. Сина. Прекрасна. Погледнете ги фотографиите од оваа убавица, боровинката во Млечниот пат. И секогаш…