пенкало

Богаташи, внимание! Пенкало од 70.000 долари

18-каратното златно пенкало Montegrappa Chaos Limited Edition може да биде ваше за само 69,350$ (со букви: шеесетидеветилјадитристаипедесет…

Пиши, пиши пенкалце, напиши ми СЕ!

Дизајнерот Ендрју Гарднер создаде модуларно пенкало од 12 неодимиумски магнети кои може да се комбинираат и со…