море

Куќа со мирис на море и лимони

Во Тарагона, Шпанија, покрај морскиот брег, во овоштарникот со миризливи лимони се издига прекрасна бела куќа. Со…

Водoпад под вода ???

Прекрасната зелена и сина морска вода во ”слободен пад” на југозападната страна на островот Маурициус можеби наликува…

Летни глупости

Лето..време за на плажа, за уживање, а богами и за глупирање Лизгалки Базени