маркетинг

Графити, уметност од улицата

Графитите претставуваат слики и знаци кои се сликаат или нанесуваат на јавни површини. Некои графитите се сметаат…

Теорија на забава

Скриената камера има пред сè намера да нè забави и насмее. Но, Швеѓаните се досетиле на нешто…

Креативен маркетинг

Имате производ, имате добар производ, имате одличен производ. Имате реклама. имате добра реклама, ама , имате ли…

Продавање ташни или медицина?

Продавањето ташни е трговска гранка и го има мојот респект како и секоја друга чесна професија. Она…

Итар Пејо и маркетингот

Во ерата на брзо пренесување на рекламните пораки и милион начини како тоа да биде успешно и…