мажи

Movember: Месецот на мустаќите

1.Ноември. Време е. Илјадници мажи ќе се избричат и потоа цел месец т.е. во следните 30 дена…

Како изгледаат вистински мажи во гаќи!

Рекламите за долен веш со совршени женски тела (најчесто и со помош на фотошоп) беа предмет на…