лисја

Виножото од есенски лисја

И додека есента е во полн сјај, собравме неколку фотографии на есенски лисја кои благодарение на есенските…

Кога лисјата ќе паднат…

Велат дека за уметност треба талент и инспирација. Есенските бои на паднатите листови се она што го…