лето

Плажа

За сите нас што останавме дома     

Ајде, ајде на Бора Бора

Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa местото кое ќе ви го одземе здивот. Распослано во залив со…

Летни, свечени фризури

Опуштено во лето…ДА! Но, сепак ако се работи за некоја свеченост обидете се да направите некоја модерна…

Летни глупости

Лето..време за на плажа, за уживање, а богами и за глупирање Лизгалки Базени  

Златни девојки

И после толку топло-ладни денови еве стасавме до јуни. Летото и официјално може да започне. Редно е…

Трендовите за пролет/лето 2013 од модните писти

Црно-бели комбинации, принтови, линии, шаренило… Малку чипка, малку кожа, многу пастелни бои. Најактуелните модни дизајнери ги презентираа…

Наочари за сонце, за да уживате во сенка

Иако наочарите за сонце се моден додаток за цела година, сепак, секоја пролет се најавуваат новите модни…