Илустрации

Seb Jarnot – Илустрации

Seb Jarnot е роден 1970 год. покрај брегот на Лоара. Студирал визуелни комуникации и неколку години работел…

Илустриран ”Гавран”

Може ли да се наслика лудилото? Може ли да се долови чуството на темнина, очај и неизмерна…

Со едноставност до оригиналност

Оригинални илустрации како комбинација на предмети од секојдневието со неколку едноставни цртежи. Нотес, грозд, тапа, половина колаче,…

Супер девојките на Стенли Лау

Илустрациите на Стенли Лау имаат силна естетика, визуелен флуид и се прекрасна мешавина на западната и источната…

Цртачот со тапија – Giuseppe Cristiano

Џузепе Кристијано. Порано пишуваше и црташе сценарија за рекламни агенции, црташе стрипови и илустрации. И сега го…