злато

Богаташи, внимание! Пенкало од 70.000 долари

18-каратното златно пенкало Montegrappa Chaos Limited Edition може да биде ваше за само 69,350$ (со букви: шеесетидеветилјадитристаипедесет…

Златни девојки

И после толку топло-ладни денови еве стасавме до јуни. Летото и официјално може да започне. Редно е…