забавно

Како изгледаат вистински мажи во гаќи!

Рекламите за долен веш со совршени женски тела (најчесто и со помош на фотошоп) беа предмет на…

Супер зум за вашиот мобилен телефон!

Ваков телефон, онаков телефон… Па овој имал волку пиксели, та оној имал онаков зум. За да направите…

Факти за животните раскажани преку гифчиња

На QI (Quite Interesting) , Британски телевизиски квиз со забавно-комичен карактер, се поставуваат прашања од разни области, посебно од…