дом

Е ова сигурно не сте го знаеле

Е ова сигурно не сте го знаеле!! Имате милениче желка? Доаѓа зима! Вашето милениче треба да потоне…

Фрижидер(ска) уметност

Идеја! Доколку ви е досадно по дома. Пробајте!  

Совршен баланс на природата и живеењето

Живееме во доба кога свеста за заштита на околината е на највисоко ниво. Сè почеста е употребата…

Женски соби

Престојуваат во нив, учат, сонуваат. Тука се скриени сите младешки желби, тука се исплакани сите солзи по…

Гаџетчиња за по дома 2/2

Интересни производи кои покрај тоа што се практични, со сигурност ќе внесат забава во секојдневието.  

Гаџетчиња за по дома 1/2

Интересни производи кои покрај тоа што се практични, со сигурност ќе внесат забава во секојдневието.     

Домот вели: Обои ме со сонце!

Како подобро да го осветлите домот ако не со сончевата жолта боја? Боењето на ѕидовите е вистинска…

Ентериер: Пролетно освежување

Сакате да смените нешто во вашиот дом? И тоа да го направите со скромен буџет? За почеток,…

Гаџети за по дома и по надвор

Ставете мед од пилето. Понесете си light-saber кога врне. Извадете си ги штиклите од вентилаторот. Седнете на…

Детски соби

Кралствата на нашите принцови и принцези! Ова е колекција на слики од детски соби кои навистина може…

Апартман од соништата

Овој апартман е направен во стара саат кула во ексклузивниот дел на Бруклин наречен DUMBO. Инаку е…

Енергетски ефикасни објекти

Најновите трендови во градежништвото тежат кон енергетски ефикасни објекти. Zero-energy building, позната и како zero net energy (ZNE)…