графика

Кога лисјата ќе паднат…

Велат дека за уметност треба талент и инспирација. Есенските бои на паднатите листови се она што го…

John Holcroft – Илустрации со моќни метафори

Илустрациите на Џон Холкрофт ќе ги опишеме со еден збор: Паметни. Моќните метафори и спојот на хумор…