гиф

Гифчиња 12

 

Гифчиња 11

 

Гифчиња 10

 

Гифчиња 9

Гифчиња 8

 

Гифчиња 7

Палци горе!

Ноемвриските утра се можеби студени и по малку досадни, но овие гифчиња ќе ве ”стоплат” и ќе…

Гифосани фацијални експресии

Кога те канат да одиш некаде а, тебе не ти се оди, ама немаш, ама баш никаков…

Сè се движи

Да им се даде движење на статичните објекти е тешко изводлива задача. Но, не и за српскиот…

Гифчиња 6

 

Факти за животните раскажани преку гифчиња

На QI (Quite Interesting) , Британски телевизиски квиз со забавно-комичен карактер, се поставуваат прашања од разни области, посебно од…

Гифчиња 5

Гифчиња 4

Гифчиња 3