гаџети

Вински гаџети

Држачи, отварачи и разно-разни гаџети за вашата винска колекција.  

Гаџетчиња за по дома 2/2

Интересни производи кои покрај тоа што се практични, со сигурност ќе внесат забава во секојдневието.  

Гаџетчиња за по дома 1/2

Интересни производи кои покрај тоа што се практични, со сигурност ќе внесат забава во секојдневието.     

Гаџетчиња, да ви се најдат!

Ви треба, не ви треба… Додека се одлучите веќе ви се допаднале, па без нив не можете….

Гаџети за по дома и по надвор

Ставете мед од пилето. Понесете си light-saber кога врне. Извадете си ги штиклите од вентилаторот. Седнете на…

Гаџетчиња за дечиња

Деновите на зелените прасенца им се одбројани. Ги оддува овој Angry birds Лебдечки RC балон. Со командите…

CAT B15 – Супер отпорен мобилен телефон

CAT B15 е првиот андроид на компанијата која претежно се занимава со производство на градежни машини. Според…

Енергетски ефикасни објекти

Најновите трендови во градежништвото тежат кон енергетски ефикасни објекти. Zero-energy building, позната и како zero net energy (ZNE)…

Гаџети – малите нешта за важните работи

Гаџети (англ. Gadgets) се мали предмети кои извршуваат одредена функција. Обично се технолошки апарати но и најобични…