вселена

Неверојатните нешта во вселената

Сте се запрашале ли што сè се крие во огромното пространство на вселената? И колку тоа е…

Музика по должина и ширина: Across the Universe

Една од најдобрите композиции на Битлси, вистинска космичка балада   Words are flowing out like endless rain…