Веќе неколку години препознатливата Coca-Cola создава нови рекламни кампањи чие главно мото е ”Сподели за среќа”

Го видовме слоганот на стаклени шишиња,на пластични шишиња, споделувавме со Ана, Марко, Иван, Маја, пријател, згодниот келнер, другарка, симпатија, сосед…

Ама, меркетерите од Coca-Cola отидоа подалеку. Ја направија лименката погодна за делење…буквално! Се работи за стандардна лименка 0.33 која може да се подели на 2 дела и така да си ја поделите со најблиската личност.

Па луѓе, споделувајте, Coca-Cola и споделувајте СРЕЌА!

 

  

cc01

cc02

cc03

cc041

cc04

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts