Едноставно, брзо и чисто. Во само неколку потези може да го склопите велосипедот и да го сместите во багажник, или да го туркате на места кои не се подобни за возење. IF Mode Pacific Areaware е вистинско решение за сите оние кои не сакаат да се извалкаат од мрсниот ланец на велосипедот, да се мачат како да ги спакуваат шипките, тркалата, држачите и педалите. Практично нема што! Уживајте во возењето 🙂

ifmode1
ifmode2

ifmode3
ifmode4

 

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts