Дизајнерот Ендрју Гарднер создаде модуларно пенкало од 12 неодимиумски магнети кои може да се комбинираат и со тоа пенкалото да користи на различни начини. Од игра и забава, до практична примена во секојдневните задачи и секако при изработка на некои посложени цртачки операции.

Пенкалото ”Полар” го има во неколку бои но, и во сребрена и златна завршница. 

 

 

pgif

 

pen1
pen2
pen3

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts