Latest videos

ВБУ МУЗИЧКИ РЕГИСТАР

ВБУ МУЗИЧКИ РЕГИСТАР Љубовта кон музиката на Васил Буралиев резултираше со создавање на нов сервис наречен ВБУ Музички Регистар, чија основна идеја е да се создаде...

Seb Jarnot – Илустрации

Seb Jarnot е роден 1970 год. покрај брегот на Лоара. Студирал визуелни комуникации и неколку години работел за рекламни агенции. Од 1998 година  започнува да работи како...

Најдоброто од ТВИТЕР 2014

Превземено од   Најдоброто од ТВИТЕР 2014    Алкохолот не ти е пријател..ама па реално гледано, кој ти е? — Бејтманолоџи (@hasawatermark) January 4, 2014 Мијалков...