Latest videos

3D Забава

  Имате слободно време на работа? (Нормално дека сте државен службеник) Facebook и YouTube ви е блокиран. Еве една идеја како да го убиете слободното време. Може и...

Тоа време од годината

Декември. Највеселиот месец во годината. Како што велат во песните ”кога сите се насмеани”,”кога сите празнуваат”, ”кога сите даруваат”. Кога сме кај дарувањето...

Нека дојде мај

Ноември. Рецесија. Криза. Штрајкови. Незадоволство. Луѓе во очај. Богатите, побогати, сиромашните на просјачки стап. Ова е сликата на економската состојба во Европа...