Latest videos

Lego мега брод

Ова не е било како Лего брод, ова е огромен брод ,кој е изработуван неколку дена. Младите родители сигурно ќе го сфатат ова. А, ако сте трпеливи и имате неколку илјади...

Оптички илузии

Пред вас се неколку слики, кои доколку ги загледате подолго ќе почнат привидно да се движат! Не грижете се, се е во ред со вашиот вид. Сепак е ова само илузија. Оптичка...

Детски маски

Детски маски
Се ближи Први Април, денот на шегата .
Ви претставуваме николку детски маски, кои може да ви послужат како инспирација.