Martin Stavars е роден во 1981 година во Ченстохова, Полска. Тој студирал економија, компјутерски науки и фотографија.

Специјализирал црно-бели фотографии и тоа пејсажи и ноќни фотографии. Тој со својата камера посетил дваесетина земји, но сепак најмногу се задржал на азиските земји.

Неговите дела учествувале на многу меѓународни изложби и натпревари. Во 2008,2009,2011 и 2012 година ја добива наградата за меѓународна фотографија во Њу Јорк.

m1
m2
m3
m4
m5
m6
m7
m8

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts