Прекрасни и по малку морничави, налик на убавината и морничавоста на “Game of Thrones”. Пејсажите изгледаат нереално, како да се од некој друг свет, но, сепак вистински се и реални, баш како светот наречен Земја. 

Облаците, ѕвезденото небо и пејсажите во ова time-lapse видео се снимани во Националниот Парк Сагуаро во Аризона, Националниот Парк Редвуд во Јута и на неколку други локации во Источна Сиера.

 

 

Автор: AstronomyTimeLapse.com TonyRowell.com

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts