Три, позор, четири…сад!

 

g4

 Грдиот, многу грдиот и Клинт со пурата во епизода ”Пусти нек очи говоре”

  

g51

 Пи, пи, пинот го знам!

 

g0

 Мамли, ти си?

 

g1

 Ние сме на норма!

 

g6

 Моја, моја, моја, ааааа!

 

g2

 Пајдушко во блек варијанта!

 

g3

 Зелката има кошули триста!

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts