Не се занесувајте дека може нешто да смените кај мажот.Освен ако не носи пелени

Тимската работа служе секогаш некој друг да го обвиниш за неуспехот

Секогаш одбирај млад маж, ионака никогаш нема да созрее

Ако некој ти а земе жената, остај му ја! нек се заебе и он

Љубовта е слепа, ама бракот отвара очи

Ерген е маж шо не успеал у животот да унесреќе некоја жена

Поарно да умриш од литро него од капка

Пушењето ја скратува цигарата

Шефот е каа облак, каа ќе го снема денот е преубав

Нинфоманка-жена која според мажите сака повише секс од нив

Дај му на човекот риба ќе го најадиш еден ден, научи го да рибари цел живот ќе кисне у чамец и пиво ќе пие

Редно е на 500 години турско и ние една серија да напрајме од 200 епизоди

Зошто на шоферот на автобус му викаме мајсторе?? Мајсторе задња

Важно е да најдете маж шо ќе ви помага во тешките работи, мДа и голема плата да има

Иронија е кога на улица Никола Тесла ќе снема струја

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts