Љубовта не познава граници, ниту вера, ниту пол, ниту возраст, ниту класа, ниту род.Секое живо суштество има капацитет да сака.
И секоја љубов е најголема, најстрасна, најубава…
Но, мајчинската е таа најискрената. Безусловна, безвременска, епска.
Неверојатно нежна. Баш ваква:

13-Animals-Demonstrating-Why-Mothers-Lovem12 m11 m5 m6 m9 m7m16 m3 m1

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts